Меблі з дерева для ванної. Завдяки особливій технології структурування деревини, подібні меблі дуже приємні на дотик, як би живі. Клік для більш детальних фото і щоб дізнатися ціну.

Меблі з дерева для ванної кімнати з структурованою сосни.

Меблі з дерева для ванної кімнати з структурованою сосни.

Оригінальні меблі з дерева для ванної з структуруванням сосни, виготовлені на замовлення, додадуть вбиральні теплоти і душевності.

Оригінальні меблі з дерева для ванної з структуруванням сосни, виготовлені на замовлення, додадуть вбиральні теплоти і душевності.

Тумбочка з дерева для ванної кімнати.

Тумбочка з дерева на коліщатах з дерева пересувається по підлозі ванної кімнати і приємним глухим перестуком на швах плитки. Ковані декоративні елементи пов’язують різні дерев’яні меблі в єдиний зіграний ансамбль.

Завдяки сучасним водорозчинним лакам меблі з дерева для ванної відмінно захищені, навіть при тривалому контакті з водою. Сучасні нетоксичні покриття надійно захищають дерев'яні меблі.

Завдяки сучасним водорозчинним лакам меблі з дерева для ванної відмінно захищені, навіть при тривалому контакті з водою. Сучасні нетоксичні покриття надійно захищають дерев’яні меблі.

 

Меблі з дерева для ванної кімнати.

Меблі з дерева для ванної кімнати створені на замовлення в столярній майстерні колоритних меблів «Річ» методом браширування дерева. Браширування меблів з дерева для ванної дозволяє проявити натуральний малюнок деревних кілець. Рельєфна фактура меблів з дерева для ванної кімнати надає приміщенню нотку Провансу.
Виробники меблів для ванної з пластика і ДСП намагаються нав’язати думку про недовговічність і непрактичності меблів для ванної з дерева. Але побоювання покупців з приводу нестабільності дерева для меблів у ванну – часто необгрунтовані. Адже меблі з дерева для ванної, покриті якісними еко лаками, повністю захищені від вологи, навіть у таких «мокрих» приміщеннях як ванна кімната.
Дерево, особливо смолянистих хвойних, навіть без покриття, матеріал значно довговічніший ніж деревно-стружкові плити. Часто виникають побоювання – чи стабільні меблі з дерева для ванної, не поведе чи дерево, чи не покрутить площину дерев’яних фасадів або стільниці. Як показує кілька комплектів меблі з дерева  для ванної та меблів з дерева для кухні створеної нами на замовлення, такі меблі не доставляють клопоту в процесі експлуатації. Догляд за меблями з дерева для ванної теж не становить проблем і не відрізняється від догляду за аналогічною меблями для ванної не з дерева.
Калюжки води залишаються після вмивання на дерев’яній стільниці меблів у ванній, теж не є страшним ворогом меблів з дерева. Захищена лаками і водовідштовхувальними просоченнями деревина стільниці не піде здуттями і не скрутиться дугою. Досить вологою ганчіркою протирати меблі з дерева для ванної і вона прослужить вам роками.
Меблі з дерева для ванної кімнати особливо вимоглива до правильного конструктивному рішенню. Чергування напрямків волокон, потужні перемички «Шпуги» і якісний водостійкий клей  для дерева – ось три кити на яких стоїть довговічні і надійні меблі для ванної з дерева. І звичайно ж якісні просочення і покриття – запорука гарної натуральної поверхні меблів з дерева для ванних кімнат.

Меблі з дерева для ванної. Дизайн та виготовлення Майстерня колоритною меблів “РІЧ”.
Київ, Україна. На замовлення. Дерев’яна Меблі. Екодизайн, біопокриття.

Ціна аналогічної меблі з дерева. На замовлення:
Тумба дерев’яна під умивальник – $ 400.
Дзеркало в дерев’яній рамі – $ 120.
Тумба на дерев’яних коліщатках – $ 260.

Передоплата 50 % до початку виконання робіт. Розрахунки у гривні по середньому курсу купівля/продаж на день оплати.

Задоволені кліенти, що отримали більше ніж очікували, це розкіш яку ми можемо собі дозволити.

Із задоволенням зробимо для Вас гарну річ.

Київ, область, Україна.Тефони в Києві:

(044) 232 69 67

(093) 850 33 34

(066) 385 12 02.

2326967@ukr.net

Використовуючи матеріали сайту зробіть посилання – www.річ.com.ua

Виробниче приміщення – м. Київ, вул. Заболотного, кооператив «ТЕМП 2»