Рама для дзеркала з старого дерева, під старовину, кантрі. Клік на текст для цікавих фото і ціни.

Рама для дзеркала з дерева, під старовину, кантрі. меблі з старого дерева

меблі з старого дерева. Старе дерево (дуб) використане для виробництва рами для дзеркала.

меблі з старого дерева

Дерев’яна рама для дзеркала з старого дерева, під старовину, кантрі стиль. меблі з старого дерева

Рама для дзеркала з дерева, меблі з старого дерева.

Рама для дзеркала з старого дерева. меблі з старого дерева

Рама для дзеркала з дерева, меблі з старого дерева

Рама для дзеркала з дерева, меблі з старого дерева

Меблі з старого дерева. Рама для дзеркала з повторно використаної деревини.

Майстерня колоритних меблів “РІЧ” пропонує виготовити меблі з старого дерева на замовлення в Києві. Вашій увазі пропонуємо світлини рами для дзеркала, що виготовлена зі старого дерева. Стару, вимокшу дошку, автор знайшов в живописній річці Сула, сумської області, під час відпочинку на природі. Старе дерево злегка розбухло, потріскалось, але не втратило міцності і навпаки навіть набуло неперевершеного вигляду старого дерева довго шліфованого водою. Витягуючи дошку з ріки (а берег був крутий) я ще не знав що з неї вийде, але пройти мимо такого гарного старого дерева не міг. Дубова дошка сохла на горищі чекаючи сваго часу.

Я розбирав стару шафу і знімаючи з внутрішньої стінки дверцят старе дзеркало вже знав яка чудова буде в ного рама. Так старі речі набувають нового життя.

Рама для дзеркала з старого дерева вкрита легким просоченням  – прозорим водорозчинним масловоском, таке покриття захищає старе дерево і не кидається в очі, адже дуже важливо щоб якийсь “блискучий глясовий лак” не зіпсував самобутньої поверхні мблів з старого дерева.

При виготовленні меблів з старого дерева необхідно дотримуватись певних обмежень. Якби рама для дзеркала виготовлялась з нового дерева то все було б значно простіше. Дошку з старого дерева не можна стругати – тобто надавати старому дереву правильної геометричної форми. (меблі з старого дерева) Обробляти старе дерево практично ніяк не можна – адже фактура і зовнішній вигляд, колір буде втрачено. (меблі з старого дерева) Старе дерево вимагає від столяра особливого підходу і нестандартних рішень.

Переглянути інші Меблі з старого дерева виготовлені на замовлення Столярною майстернею колоритних меблів Річ можна тут.

 

 

Столярна Майстерня колоритних меблів “РІЧ” меблі з старого дерева, меблі з металу під старовину в стилі кантрі на замовлення в Києві. Дизайн та виготовлення.

Задоволені кліенти, що отримали більше ніж очікували, це розкіш яку ми можемо собі дозволити.

Із задоволенням зробимо для Вас гарну річ. Дякую, що звернулися.

 Ціна – 4500 грн.

 

 

Київ, область, Україна.Тефони в Києві:

(044) 232 69 67

(093) 850 33 34

(066) 385 12 02.